Els bombers treballen en un incendi de vegetació agrícola, que ja ha cremat 150 hectàrees a Plans de Sió

Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi de vegetació agrícola, que ja ha cremat 150 hectàrees als afores del nucli de Riudovelles, al terme municipal de Plans de Sió (Segarra). El foc, que s'ha declarat quan faltaven cinc minuts per a dos quarts de cinc de la tarda, ha afectat camps a banda i banda de la L-303 -via que uneix Agramunt i Cervera, que ha quedat tallada en un tram de 500 metres- entre els punts quilomètrics 4,5 i 5, a l'alçada de Montcortés de Segarra. En total, hi treballen una quarantena de dotacions terrestres i 9 mitjans aeris, que són 3 helicòpters de comandament, 3 de bombarders i 6 avions de vigilància i atac.

El foc es troba actiu en aquests moments al sud de la carretera; als afores del nucli de Riudovelles. Segons les darreres apreciacions provisionals dels Bombers, l'incendi ha cremat al voltant de 150 hectàrees.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.