La policia local de Sant Quirze continua la seva millora tecnològica amb l'adquisició de sis PDA

La policia local de Sant Quirze del Vallès ja fa unes setmanes que va entrar a formar part del pla Rescat de la Generalitat de Catalunya, una xarxa que permet l'ús coordinat de la mateixa banda de freqüències d'emergències i seguretat que ja utilitzen els Mossos d'Esquadra i els bombers. La millora tecnològica del cos, però, no queda aquí ja que, des d'aquesta setmana, els agents disposen de sis PDA per desenvolupar la seva tasca. Aquests aparells permeten una major autonomia a l'hora d'agilitzar la tramitació de denúncies o bé la comunicació d'anomalies a la via pública o de mobiliari urbà en mal estat, ja que estan connectats via GPRS amb la Diputació de Barcelona i són capaços d'arxivar documents i fotografies.

D'altra banda, el cos local també ha presentat fa poc dos vehicles que milloren la seva flota, dos Seat Altea XL dièsel –que substitueixen dos models Peugeot–, que estan equipats amb tots els mecanismes necessaris per al trasllat de detinguts. Els dos cotxes se sumen a les darreres incorporacions de dues motocicletes de gran cilindrada, dues Honda model NTV 700 Deuville ABS que s'afegeixen als quatre escúters i al vehicle sense logotip que continuaran donant servei a la policia.

L'alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, va destacar que «una de les prioritats del govern és garantir una policia propera a la ciutadania que garanteixi la seguretat al municipi» i, per aquest motiu, s'ha decidit fer una inversió que doti el cos local «dels recursos necessaris» per efectuar la seva tasca. Al marge de la millora en l'equipament material, en els últims dies també s'ha procedit a la incorporació d'un nou agent a la plantilla, que a hores d'ara ja ha arribat a la xifra de 31 membres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.