Successos

TRÀNSIT

Sabotegen un radar de la C-65 amb pintura rosa

El cinemòmetre, situat a Llagostera, ha aparegut amb els vidres tapats amb esprai, fet que li impedirà captar els cotxes que circulin amb excés de velocitat

El radar a peu de la carretera C-65, al costat del càmping Ridaura, dins del terme municipal de Llagostera, ha estat objecte d'un sabotatge que, ben segur, l'ha deixat inutilitzat per retratar els vehicles que vagin amb excés de velocitat, ja que li han tapat els vidres del focus de la càmera amb pintura rosa. L'autor o autors del sabotatge també van aprofitar per pintar, del mateix color rosa tirant a fúcsia, l'expressió “Vos puta” a la carcassa del cinemòmetre.

Els sabotatges als radars fixos de les carreteres no són una novetat. El cas més espectacular va ser, però, el març del 2006, quan algú va arrencar de soca-rel amb una excavadora o un tractor amb una pala el radar de la C-31 al pas per Viladamat, tot i que quedava dins del terme municipal de Ventalló. L'acció va enfurismar les autoritats i la llavors consellera Montserrat Tura va anunciar que no pararien fins a descobrir l'autor del robatori del radar. Ara per ara, no hi ha constància que l'hagin trobat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.