Roben una caixa forta petita al supermercat Valvi de Sant Antoni de Calonge

Els Mossos d'Esquadra investiguen un robatori que va haver-hi ahir a la matinada al supermercat Valvi de Sant Antoni de Calonge. Segons les primeres hipòtesis, els lladres van aconseguir endur-se una caixa forta petita, que contenia una quantitat de diners no gaire elevada. A l'hora de tancar aquesta edició, no s'havia fet pública cap detenció relacionada amb aquest cas.

D'altra banda, un home de 36 anys veí de Girona va ser detingut diumenge quan estava robant en una casa del sector Alberes de la urbanització Empuriabrava. Uns mossos van veure com un home sortia de l'habitatge corrents i s'amagava al jardí, i van poder detenir-lo. El sospitós no va aconseguir robar res.

Roba en dos cotxes

Els Mossos també van detenir divendres un jove de 27 anys veí de Girona, acusat d'haver robat en dos vehicles de Sant Esteve de Llémena. El primer robatori va passar en un camió i uns veïns van avisar la policia. Una patrulla va anar fins al poble, va inspeccionar el camió i va fer una volta per intentar trobar el lladre. De sobte, van veure un home que remenava a l'interior d'un cotxe i els policies van acabar detenint-lo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.