Successos

policial

Set detinguts per intent de robatori en pisos i negocis

Els fets es van cometre a Girona, Vilablareix i una empresa de Quart

Els Mossos d'Esquadra van detenir set homes entre els dies 24 i 29 de maig, acusats de diversos intents de robatori en domicilis i empreses de Girona.

Les tres primeres detencions es van produir el 24 de maig quan una patrulla d'agents es va desplaçar a un domicili del centre de la capital gironina perquè uns desconeguts intentaven accedir al seu interior. Els Mossos van sorprendre al lloc tres homes, al costat d'eines amb les quals pretenien forçar l'entrada a l'habitatge. Els detinguts, de nacionalitat romanesa i amb antecedents, tenen entre 23 i 33 anys.

Tres més a Quart

Per altra banda, tres detencions més van tenir lloc el 29 de maig quan una patrulla dels Mossos va tenir coneixement de la presència d'un cotxe sospitós al voltant d'una empresa de transports del municipi de Quart. En arribar al lloc dels fets, els agents van comprovar que la tanca estava forçada i que de l'interior de la nau sortien dos homes que van intentar fugir, encara que van ser interceptats. Els dos homes detinguts en aquest cas tenen 24 i 60 anys i són d'origen romanès.

Hores més tard també es va localitzar un tercer presumpte lladre, de 37 anys, veí de Porqueres i també de nacionalitat romanesa, que va ser sorprès quan sortia del bosc on s'havia amagat. En l'escorcoll del vehicle que havien utilitzat, els mossos van poder comissar unes alicates, dos tornavisos, i diverses claus Allen.

Lladre d'ampolles de vi

L'última de les detencions va tenir lloc a Vilablareix, on, el 29 de maig a la matinada per un intent de robatori d'ampolles de vi d'un domicili. Alertats pels propietaris de l'habitatge, que havien vist com una persona saltava la tanca de la seva finca, els Mossos d'Esquadra es van dirigir al lloc, on van trobar la porta del soterrani oberta i, a l'interior, un home que agafava ampolles. El presumpte lladre, de 36 anys i nascut a Palestina, va ser detingut i, com els altres sis, posat a disposició dels diferents jutjats de guàrdia, que van decretar en tots els casos llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.