Successos

policial

Simula que li van pegar, el van lligar i robar a la Cellera

La policia deté l'amo d'un bar per haver-se inventat que un lladre el va agredir amb un ganivet, el va deixar inconscient i se li va endur la recaptació

Ell mateix va destrossar les escurabutxaques

Els Mossos d'Esquadra van arrestar dimarts de la setmana passada el propietari de la cafeteria La Plaça de la Cellera de Ter, Antonio Servando, de 43 anys i veí d'Anglès, per haver simulat presumptament que havia estat víctima d'un assalt violent. El 3 de maig, l'home va comunicar als agents de la comissaria de Santa Coloma de Farners que, mentre prenia un cafè al seu negoci, va entrar un desconegut que el va agredir amb un ganivet de grans dimensions. Aquests fets ficticis haurien tingut lloc a dos quarts de nou del matí, quan estava sol a l'establiment, d'on n'acabaven de marxar dos veïns. En la denúncia va afegir que el sospitós li va clavar un fort cop al cap amb el mànec del ganivet que el va deixar inconscient. El lladre hauria forçat les dues màquines escurabutxaques i l'hauria deixat tancat i lligat en un magatzem del local. En el fals relat, va concloure que quan es va despertar també es va trobar la caixa oberta i que li faltava la cartera.

Sense antecedents

Els Mossos es van desplaçar fins a la cafeteria i van prendre declaració a Servando i van dur a terme la inspecció ocular al bar. També s'hi va adreçar una ambulància del SEM, ja que l'acusat presentava un trau al cap i una petita ferida en un braç. En la investigació, però, els agents van descobrir que s'hauria inventat la història i el van arrestar. A les dependències policials, va reconèixer que havia mentit per fer front a uns pagaments per als quals no tenia diners. Al final la detenció va quedar sense efecte i l'home, de qui no consten antecedents, està en espera de ser citat a declarar davant de l'autoritat judicial.

LA DATA

03.05.12
és el dia
que Servando va assegurar que un delinqüent l'havia assaltat. Ha estat detingut per simulació de delicte.

“N'estic molt penedit. M'he equivocat”

Servando va manifestar a aquest diari que està molt penedit d'haver fet creure que l'havien atracat i que és conscient que es va equivocar. “Una nit que estava sol al bar se'm va acudir. Se me'n va anar el cap. Ho vaig fer tot malament. No estic acostumat a aquestes coses. Vaig destrossar les màquines escurabutxaques, quan ni tan sols hi havia diners.” Justifica el que va planejar perquè no li funciona gaire bé el negoci, on ho té “tot invertit”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.