Successos

successos

S'enfonsa un bloc de pisos a Móra la Nova

Un bloc de pisos es va enfonsar parcialment ahir al migdia a Móra la Nova (Ribera d'Ebre). Els Bombers de la Generalitat van ser alertats cap a tres quarts d'una d'un esfondrament al carrer Major, número 8. Es tracta d'un bloc amb una façana de deu metres i planta baixa i tres pisos, amb dos habitatges per pis, on s'estaven realitzant tasques de reforma a la teulada. A causa de la massa d'obra acumulada, es van esfondrar parcialment el sostre i l'últim pis de l'immoble.

Només es tenia constància que hi hagués un inquilí a la segona planta que, tot i la confusió dels primers moments, va poder ser localitzat sa i estalvi fora de l'habitatge. No obstant això, una altra veïna va haver de ser evacuada a l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre amb contusions lleus al cap i una ferida al peu.

Com a mesura preventiva, es van desallotjar els edificis adjacents, encara que només hi havia una parella a l'interior de l'immoble situat al número 6 del carrer Major.

Els Bombers van mobilitzat sis dotacions per fer les tasques de revisió de la part afectada del bloc i descartar més afectacions personals. Juntament amb els tècnics municipals, van revisar l'estructura de l'edifici per valorar la seva habitabilitat i es va decidir apuntalar els elements estructurals que s'han vist afectats i sanejar part de l'envà pluvial.

ACN



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.