Successos

Lladres de segones residències a l'Estartit

Els Mossos han detingut quatre lladres que en els dos darrers mesos han entrat en domicilis de segona residència i en un establiment comercial del Baix Empordà. El 24 d'abril van ser arrestats dos veïns de Torroella de Montgrí, de 29 i 30 anys i de nacionalitat marroquina, que havien saquejat tres apartaments de l'avinguda Mediterrània de l'Estartit. Hi van accedir pel balcó, van forçar la persiana i la porta de la finestra i van sostreure joies, una càmera de vídeo, una de fotos, dos televisors, un portàtil, un GPS i un mòbil. La policia local i els Mossos van recuperar gairebé tot el material, que estava amagat en un bosc proper als pisos. L'home de més edat, que té antecedents, va ingressar a la presó de manera provisional, mentre que el jutge va deixar el seu còmplice en llibertat amb càrrecs. Està en espera de ser citat a declarar un noi de 18 anys, originari del Marroc, que va ser detingut per un delicte de receptació, ja que va comprar la càmera de fotos que els sospitosos havien robat.

Acusat un noi de Girona

El 3 de maig, els agents també van enxampar a Torroella un jove de Girona, de 23 anys i de nacionalitat espanyola, que va entrar en un altre immoble de segona residència a l'Estartit. Després d'accedir-hi per una finestra, es va apropiar una minicadena, material d'esport, una netejadora industrial, càmeres de fotos, aparells de telefonia, ulleres de sol i ampolles de vi. Vint-i-quatre hores més tard, l'arrestat, que té antecedents, va quedar lliure.

Material de pesca

A part de segones residències, entre els dies 23 i 24 d'abril un altre blanc dels lladres va ser una botiga d'articles de pesca de l'Estartit. Aquella setmana, la Policia de la Generalitat va detenir el responsable del robatori: un veí de Torroella, de 25 anys, i de nacionalitat espanyola. Al seu pis hi van trobar sis rodets de pesca i una caixa de plàstic amb hams i cimbells. En el seu cas, el jutge també el va deixar en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.