Successos

successos

Una banda amagava al bosc els objectes que robava, a Arbúcies

Quatre veïns d'Arbúcies, de nacionalitat romanesa, han estat detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. L'arrest dels sospitosos es va portar a terme en una operació conjunta entre la policia local i els Mossos d'Esquadra. Mitjançant aquesta actuació, els efectius han recuperat diversos objectes de valor que havien estat sostrets pels membres de la banda. Entre aquests efectes hi ha una bicicleta valorada en uns 3.000 euros. Els suposats delinqüents, que no tenen antecedents penals, se'ls relaciona amb diversos robatoris recents a la urbanització de Fogueres de Montsoriu, situada als termes municipals d'Arbúcies i de Riells.

Els fets es van descobrir durant una visita rutinària que la policia local va fer a Fogueres de Montsoriu. Els agents van detectar diversos objectes en una zona boscosa situada a tres quilòmetres d'aquest nucli i, en creure que podrien ser robats, es va organitzar una vigilància conjunta amb la unitat d'investigació dels Mossos d'Esquadra, que van confirmar que la majoria del material localitzat era sostret. Al cap d'unes quantes hores, quatre homes van arribar al punt on hi havia els efectes, i en aquell moment la Policia de la Generalitat va procedir a detenir-los.

Col·laboració ciutadana

“L'Ajuntament treballa per millorar la seguretat dels veïns i aquest cas n'és un bon exemple”, va remarcar el regidor de Governació, Dani Saborit, que va valorar molt positivament la tasca de la policia local i “la bona entesa entre aquest cos i els Mossos d'Esquadra”. “El treball conjunt acaba donant bons resultats. Continuarem en aquesta línia, tot i que reclamarem una major presència policial.” El regidor va precisar, però, que la col·laboració ciutadana havia estat “clau” per tal de detenir els suposats lladres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.