Imputen un menor pel robatori d'una moto i perquè conduïa sense carnet

Agents del sector de trànsit de Montblanc dels Mossos d'Esquadra van identificar, el dia 13 de juny, al terme de Sarral, un menor com a presumpte autor del robatori d'una motocicleta i d'un delicte contra la seguretat viària perquè duia aquest vehicle sense permís de conduir.

Els agents van ser alertats de la presència de dos motoristes que conduïen de manera temerària amb ciclomotors a la població de Sarral (Conca de Barberà) i van poder comprovar que, a més, tots dos circulaven sense llums, per la qual cosa van ser aturats. Els mossos, després de fer la comprovació de les respectives documentacions, van verificar que una de les dues motocicletes constava com a sostreta el dia anterior a la ciutat de Tarragona. L'infractor que la conduïa no tenia cap tipus de permís de conduir i, a més, es va comprovar que era menor d'edat.

A l'altre conductor, també menor, i que no disposava de cap tipus de llicència per conduir ciclomotors, els agents van practicar-li un control d'alcoholèmia, que va donar un resultat positiu de 0,21. El jove va ser denunciat perquè circulava amb un ciclomotor sense disposar de l'assegurança obligatòria. Els agents van lliurar els menors als seus pares.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.