Successos

robatoris

Saquejaven una fàbrica abandonada al Ripollès

Els Mossos van detenir sis persones per un robatori en una antiga fàbrica de Sant Joan de les Abadesses. Els fets van passar dilluns quan agents de la policia local van sentir sorolls dins d'una fàbrica que està tancada. Els Mossos s'hi van adreçar i van veure que el pany de l'empresa estava trencat i que a dins hi havia un camió carregat de ferralla, bobines de coure i planxes de ferro. En aquell moment, no van localitzar els presumptes lladres però van sospitar que podien estar amagats a la fàbrica. Després de fer guàrdia una bona estona els agents els van interceptar i detenir quan pretenien fugir amb un cotxe que estava aparcat a l'exterior de la fàbrica i que els policies també feia estona que controlaven perquè van suposar que era dels lladres.

Cinc dels detinguts són veïns del Prat de Llobregat i un altre és veí de Figueres. Els detinguts, la majoria dels quals tenen antecedents, van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.