Jutgen tres acusats d'haver assaltat i violat una prostituta a la C-35, a Sant Feliu de Buixalleu

Demanen per a ells penes que van dels 4 anys i mig de presó als 18 anys

Els fets, segons l'escrit de l'acusació pública, van passar el 10 de febrer del 2006 quan Francisco Javier Rodríguez i Maria Dolors Tresserras es van acostar a la prostituta que treballava al punt quilomètric 68,5 de la carretera C-35, al terme municipal de Sant Feliu de Buixalleu, amb el cotxe que conduïa el primer i després de sol·licitar els seus serveis i de portar-la a un lloc discret, li van posar un ganivet al coll i li van prendre la bossa, en la qual tenia 115 euros.

Al cap de dos dies

Segons l'escrit d'acusació pública, al cap de dos dies d'haver comès el primer assalt a la víctima Rodríguez hi va tornar, aquesta vegada acompanyat de Marc Xamani, que aquell dia era el que conduïa el cotxe de Rodríguez. Quan es van quedar sols amb la noia en un lloc discret també li van posar un ganivet al coll i li van prendre 120 euros que tenia i les claus del seu domicili.

Tot seguit, segons el relat del ministeri fiscal, Rodríguez va obligar la noia a fer-li una fel·lació i després la va penetrar vaginalment contra la seva voluntat i fent ús de la força. L'acusació pública assenyala que mentre Rodríguez violava la noia, Xamani, que n'estava al corrent, estava fora del cotxe en actitud vigilant.

Peticions de pena

El ministeri fiscal demana una pena total de 18 anys de presó per a Rodríguez: dues penes de 4 anys i mig de presó cadascuna per dos delictes de robatori amb violència i intimidació, i 9 anys de presó per un delicte d'agressió sexual. Pel que fa a Xamani, el ministeri fiscal demana una pena de 4 anys i mig de presó per un delicte de robatori amb violència i intimidació i una altra pena de 8 anys de presó per un delicte d'agressió sexual. Per a Maria Dolors Tresserras, l'acusació pública demana una pena de 4 anys i sis mesos de presó amb l'agreujant de reincidència, ja que aquesta acusada havia estat condemnada el 2005 per un jutjat d'Arenys de Mar a la pena d'un any i vuit mesos de presó com a autora d'un delicte de robatori amb força.

El ministeri fiscal també demana que els acusats indemnitzin la víctima amb un total de 6.270 euros en concepte dels danys morals que li van ocasionar i per restituir els diners que li van prendre.

Els advocats de les defenses demanen l'absolució de tots tres acusats, en desacord amb el relat dels fets que fa l'acusació pública en el seu escrit de qualificacions provisionals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.