Successos

trànsit

Ferits en xocar contra un arbre a Sant Gregori

Uns arbustos van impedir que el turisme caigués al riu

Un dels tres ferits està molt greu

Tres ocupants d'un vehicle van resultar ferits ahir en tenir una sortida de via, a l'altura del terme municipal de Sant Gregori, en un tram de revolts que condueix a Sant Martí de Llémena. El sinistre va tenir lloc quan faltaven pocs minuts per tres quarts de deu del matí, al punt quilomètric 10 de la carretera GI-531. El cotxe –un Citroën Saxo de color blanc– va topar contra uns arbres i uns arbustos del voral, que van impedir que caigués al riu. Les tres persones que anaven en l'automòbil van resultar ferides, sobretot una d'elles, que està molt greu. Fins al lloc dels fets s'hi van dirigir diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), així com l'helicòpter medicalitzat. Els tres ferits van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Xoc a Sant Feliu

També a la demarcació, Cristian Donaire Romero, un jove de Sant Feliu de Guíxols, de 21 anys, va morir diumenge passat quan va perdre el control del turisme que conduïa, a l'entrada del municipi, i va topar frontalment contra un pi de grans dimensions que hi ha a la vorera, just al carril contrari d'on circulava la víctima.

Motorista accidentat a Banyoles

En el mateix punt de Banyoles on el 13 d'aquest mes va morir Raúl Álvarez, un motorista de 34 anys, en xocar contra un camió, ahir al matí es va produir un accident similar, encara que, sortosament, en aquest cas només es va registrar un ferit lleu. A la cruïlla de l'avinguda dels Països Catalans i la carretera de Camós, pels volts de les nou, un ciclomotor que circulava en sentit Girona va col·lidir contra un turisme que, venint en sentit contrari, girava a l'esquerra per enfilar la carretera de Camós. Mentre que el conductor de l'automòbil va quedar il·lès de la topada, el del ciclomotor –un home d'uns 60 anys, veí de Banyoles– va ser dut a l'hospital Josep Trueta de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.