Successos

Governació amplia l'emergència per neu al Baix Maestrat

És necessari l'ús de cadenes per circular en set carreteres de l'interior de Castelló i en moltes altres es recomana circular amb precaució

La conselleria de Governació ha ampliat l'Emergència situació 0 per nevades –ja decretada per a les comarques dels Ports, l'Alt Maestrat, l'Alcalatén i l'Alt Palància– a la comarca del Baix Maestrat.

En la resta de les comarques interiors del País Valencià es manté la preemergència per nevades i també en el litoral nord d'Alacant.

Segons el Centre de Coordinació d'Emergències, a hores d'ara s'ha de circular amb cadenes a la CV-12, CV-121, CV-124 i CV-125 als Ports; a la CV-171 a l'Alcalatén; i a la CV-15 i la CV-173 a l'Alt Maestrat.

Les carreteres que romanen obertes, però en què s'ha de circular amb precaució, són l'A-23, CV-195 i CV-240 a l'Alt Palància; la N-330 i la N-420 al Racó; la N-232, que té restringit el pas de camions, als Ports; la CV-170 a l'Alcalatén i la CV-167 a l'Alt Maestrat. També cal circular amb precaució a la CV-105, entre Torremiró i Castell de Cabres, i la CV-106 a Fredes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.