Successos

trànsit

Un foc en un camió fa tallar l'N-II, a Garrigàs

Sis dotacions dels bombers van treballar en l'extinció de les flames

L'incendi d'un camió tràiler que transportava ciment va obligar ahir a tallar la carretera N-II en els dos sentits de la marxa, a l'altura del terme municipal de Garrigàs. Els fets van tenir lloc a tres quarts de tres del migdia, al punt quilomètric 745 de la via. En les tasques d'extinció de les flames van participar un total de sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van aconseguir apagar el foc uns vint minuts després. Fins a la zona també hi van anar dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), tot i que finalment els efectius sanitaris no van haver d'actuar en l'incident, ja que no va resultar ferida ni atrapada cap persona, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT). En la gestió del sinistre, a més, van col·laborar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, que es van encarregar de regular la circulació en aquest tram, on es va originar bastant fum.

Pas alternatiu

Els agents de la unitat de trànsit de la Policia de la Generalitat no van realitzar desviaments per cap altra via. Per descongestionar la circulació, però, pocs minuts després de les tres del migdia van començar a donar pas alternatiu per la mateixa carretera, entre els entre punts quilomètrics 744,70 i 745,20. Malgrat l'aparatositat de l'accident, no hi va haver pràcticament retencions, però sí circulació densa i es va formar una cua d'un quilòmetre en totes dues direccions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.