Successos

JUDICIAL

Absolts pel cas de narcotràfic d'Ullastret

El tribunal Suprem ha desestimat el recurs que havia presentat el fiscal contra la sentència de l'Audiència de Girona que va absoldre Mustapha Douiri, Abdelaziz Dahbi Baddouri, Mohamed Darraoui, Lahcen Ikizzou i Salvador Gasull Saló d'un cas de tràfic de drogues que hauria tingut lloc en una granja d'Ullastret. De totes maneres, un dels magistrats del tribunal Suprem que van estudiar el recurs va emetre un vot particular considerant que s'havia de donar la raó al fiscal, que al·legava que les intervencions telefòniques que van servir per detenir els sospitosos i que l'Audiència de Girona va declarar nul·les eren ajustades a dret i necessàries de fer i amb rapidesa perquè ja existien indicis –no pas certificacions– de la comissió del delicte quan la policia va aportar la petició.

593 quilos d'haixix

Durant el judici, que es va celebrar el 14 de febrer de l'any passat, els advocats Benet Salellas, Lluís Frigola, Antoni Quera i Carles Monguilod van sol·licitar la nul·litat perquè van faltar dades objectives per punxar el telèfon dels acusats quan eren investigats. Arran d'aquesta prova, la policia va seguir la pista que la va portar al decomís d'un total de 593,7 quilos d'haixix, que hauria tingut un valor de 852.365 euros en el mercat negre. Aquestes substàncies estupefaents van ser localitzades en un cobert d'una granja d'Ullastret. La fiscal demanava penes d'entre quatre i sis anys de presó per a Salvador Gasull, el granger que regentava les instal·lacions agrícoles on suposadament es guardava droga, així com per a la resta dels acusats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.