Successos

vilademuls

Multes de fins a 3.000 euros a prostitutes i clients

L'Ajuntament ha aprovat una ordenança que fixa les sancions tant per a les dones que fan serveis sexuals als vorals de la carretera com per als clients

L'Ajuntament de Vilademuls ha començat a tramitar una ordenança de convivència en què es prohibeix de manera explícita la prostitució a la via pública. Tant la persona que l'exerceixi com el client podran ser sancionats amb quantitats que van dels 700 als 3.000 euros. Per tal que el text normatiu no deixi lloc a dubtes, s'hi especifiquen com a vies públiques aquelles que són competència de l'Estat, de la Generalitat, de la Diputació i del municipi. El projecte corresponent s'ha aprovat de manera inicial –i per unanimitat– en el darrer ple municipal i ara es troba en exposició pública. “Hem rebut moltes queixes dels habitants de Vilademuls”, justifica l'alcaldessa, Dolors Rovirola (CiU), que ja fa molts anys que denuncia la presència de prostitutes al municipi i, en concret, als vorals de l'N-II. Normalment treballen a la zona entre cinc i set dones. El perill per al trànsit, la brutícia que es genera i, sobretot, la imatge del poble que transmet són les principals conseqüències d'aquesta pràctica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.