Successos

trànsit

Un vehicle atropella dos germans a Torroella

Els menors, de 8 i 13 anys, van ser portats a l'hospital Trueta de Girona

Un turisme va atropellar ahir, quan passaven pocs minuts de dos quarts de nou del matí, dos germans al carrer Garbí de Torroella de Montgrí. Els menors que van resultar ferits són una nena de 13 anys i un nen de 8. Fins al lloc de l'accident es van dirigir ràpidament una dotació dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies del sistema d'emergències mèdiques (SEM) i diverses patrulles de la policia local. En un primer moment, els sanitaris van realitzar allí mateix les primeres cures als afectats, que tenien lesions de caràcter lleu.

Segons van concretar fonts del SEM, com a conseqüència de l'accident la nena va rebre un cop al cap i el seu germà petit es queixava de dolor al tòrax. Tal com marca el protocol en aquests casos, com a mesura preventiva, els menors van ser traslladats posteriorment en les dues ambulàncies a l'hospital Josep Trueta de Girona, on els van fer més proves per descartar qualsevol afectació més greu.

També dins el nucli urbà, el 26 de juny es va produir un altre atropellament, que en aquest cas va ser mortal. Un veí del municipi, de 88 anys, va ser envestit per un cotxe conduït per una dona que també resideix a la població. L'accident es va produir en un pas de zebra situat a la sortida del terme en direcció a l'Estartit, a l'alçada de la cruïlla entre la carretera GI-641 i el carrer Amadeu Vives, quan la víctima creuava la via. L'automòbil, malgrat que va intentar frenar, va impactar contra l'home, que va resultar ferit greu i va ser portat a l'hospital Josep Trueta, on va morir. Fins al lloc dels fets hi van acudir tres dotacions dels Mossos i dues ambulàncies del SEM, que també va activar un helicòpter medicalitzat.

Un motorista ferit

El conductor d'una moto va patir diversos traumatismes dimarts, pels volts de les set de la tarda, en xocar frontalment amb una camioneta a l'entrada de Sant Gregori. El sinistre es va produir quan la camioneta girava i es va trobar la moto de cara, a la cantonada Joan Maragall de l'avinguda Girona. La víctima va ser trasllada a l'hospital Josep Trueta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.