Mata a ganivetades la seva parella a l'àrea de servei de l'A-2 a Abrera

Unes patrulles dels Mossos que estaven de servei a la zona van detenir poc després l'agressor

Els fets van passar poc abans de les nou del matí, a escassos metres del bar Les Mates. L'agressor va clavar diverses ganivetades a la víctima, d'uns 30 anys i de nacionalitat espanyola, que va quedar malferida al terra. Instants després diverses patrulles que realitzaven el servei a la zona van detenir el presumpte homicida mentre continuava apunyalant la dona. De manera paral·lela a la detenció, els agents van intentar reanimar sense èxit la dona, que va morir poc després davant del bar a causa de la gravetat de les ferides. El cas ha quedat a càrrec de l'àrea territorial d'investigació de la regió metropolitana sud, que ara està intentant esbrinar els motius que van provocar l'agressió. De moment es mantenen totes les hipòtesis obertes, tot i que la tesi principal apuntaria a una discussió prèvia entre víctima i agressor, que vivien junts a Badia. Amb aquesta ja són cinc les dones que han mort enguany a Catalunya com a conseqüència de la violència de gènere. Fins ahir, el darrer cas s'havia produït diumenge, quan un home de nacionalitat holandesa va apunyalar mortalment la dona a Malgrat.

Resolen un crim a Gràcia

n.p

Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte assassí d'un vigilant argentí d'un aparcament de la travessera de Gràcia de Barcelona. El 6 d'agost de l'any passat el vigilant va morir de matinada per les ganivetades que li va clavar el detingut, de 37 anys i de nacionalitat espanyola, que treballava al mateix pàrquing de la víctima. Tot indica que el mòbil del crim va ser una venjança.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.