Punt divers

trànsit

Mor un conductor en un xoc amb un camió a Vilademuls

La víctima és un veí de Roses de 39 anys, i l'accident va obligar a tallar totalment l'N-II durant gairebé una hora

Un veí de Calella mor en un altre accident a Tordera, a la mateixa via

Un veí de Roses de 39 anys va morir ahir al matí quan el cotxe que conduïa va xocar frontalment contra un camió a l'N-II, al terme municipal de Vilademuls. L'accident es va produir a les set del matí, al punt quilomètric 730 de la carretera N-II, just abans del tram de les obres que s'hi duen a terme, però que ara estan aturades. Segons les primeres valoracions, el cotxe de la víctima, que circulava en sentit nord, va envair el carril contrari i va xocar de cara contra el camió, que circulava en sentit sud i que va deixar una gran rodera a la carretera en intentar esquivar el turisme. El xofer del camió es va fer algunes ferides, per la qual cosa va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona. De resultes del sinistre, es va tallar la via totalment des de les set fins a tres quarts i cinc de vuit del matí. A partir de llavors es va poder donar pas alternatiu als vehicles. Es van formar retencions de fins a dos quilòmetres i mig.

Amb l'accident d'ahir, ja són 34 els accidents de trànsit mortals registrats aquest any a les comarques gironines. En dotze dels sinistres s'hi ha vist implicat com a mínim un camió i vuit d'aquests xocs mortals s'han registrat a l'N-II. El nombre de víctimes mortals dels accidents a les comarques de Girona arriba a 40 de principis d'any ençà.

Ahir es va produir un altre accident mortal a la mateixa N-II, però a la demarcació de Barcelona. El xoc es va produir al quilòmetre 684,2, al terme municipal de Tordera, i va causar la mort d'un home gambià veí de Calella. La víctima conduïa una furgoneta que es va estavellar contra un tot terreny en el qual viatjaven dues persones que van resultar ferides i van ser traslladades a l'hospital de Blanes. L'accident es va produir a un quart de cinc de la tarda, i va fer tallar la carretera en els dos sentits de la circulació, que es va començar a normalitzar a partir de les cinc de la tarda.

LA XIFRA

40
persones
han mort en el que portem d'any a les comarques gironines per culpa dels accidents de trànsit

Temeritats a la Devesa de Girona

La Policia Municipal de Girona va imputar dos delictes contra la seguretat del trànsit, la nit de dissabte, a un jove de 27 anys, veí de Salt, que van enxampar fent temeritats amb el cotxe a la zona de vianants de la Devesa de Girona. Cap a la una de la matinada, els municipals van rebre una primera trucada que els va avisar que un cotxe circulava per dins de la Devesa. Una segona trucada va alertar els agents que havia estat a punt d'atropellar un grup de joves. Una unitat policial va anar a la Devesa i va poder interceptar el vehicle que circulava per la zona destinada als vianants. Un cop aturat el cotxe, van demanar la documentació al conductor i van comprovar que tenia el carnet retirat per una sentència judicial, fet que li va suposar la primera imputació d'un delicte contra la seguretat vial. A continuació, en la prova d'alcoholèmia va marcar mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat (dins el límit de la infracció penal), i li van imputar un altre delicte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.