Successos

successos

Mor un menor atropellat pel seu pare a Massanes

El noi, de 13 anys i veí de Sils, havia acompanyat l'home a fer la recollida amb el camió d'escombraries

El nen va baixar del vehicle per ajudar en les maniobres el pare, que va fer marxa enrere i el va atropellar

Un nen de 13 anys va morir ahir a la tarda atropellat accidentalment pel seu pare. Els fets van tenir lloc al voltant de tres quarts de tres de la tarda, quan el menor havia acompanyat el pare a fer la recollida selectiva a Massanes. Tots dos van arribar fins a l'entrada de la urbanització Riu Clar, on hi ha els contenidors d'escombraries, per recollir les restes de vegetals que havien abocat els veïns de la zona. Va ser en aquest punt quan el menor va baixar del camió d'escombraries per fer indicacions i ajudar el seu pare a fer les maniobres d'aproximació als contenidors. De sobte, mentre feia marxa enrere, el pare va perdre de vista el vailet i sense adonar-se el va atropellar. Espantat, l'home va baixar del vehicle per auxiliar el petit, que es trobava malferit.

En veure que no responia, sense pensar-ho dos cops i potser comprovant que en aquesta zona no hi ha cobertura de telefonia mòbil per avisar l'ambulància, l'home va agafar en braços el noi, el va pujar al vehicle. i va conduir a tota velocitat fins al Centre d'Atenció Primària de Sils. A l'ambulatori els metges van assistir ràpidament el menor, però les ferides internes que havia patit eren tan greus que no es va poder fer res per salvar-li la seva vida.

En un primer moment va haver molt confusió del que realment havia passat, ja que es donava per fet que l'home havia atropellat el petit just al davant del CAP de Sils, perquè va deixar el camió d'escombraries com va poder per dur en braços el nen fins a l'ambulatori. Després, però, es va comprovar que l'atropellament s'havia produït a l'urbanització.

El cos de l'adolescent va ser traslladat ahir fins a Santa Coloma de Farners, on es preveu que es faci l'autòpsia, ja que es tracta d'una mort traumàtica.

A les portes del centre mèdic es van aplegar familiars i amics del menor que, consternats, es feien creus del que havia passat.

L'empresa Casellas-Marçal, gestionada pels germans Marçal i Joan Ruz, veïns de Sils, és l'encarregada de la recollida selectiva d'aquest municipi. Joan Ruz és el pare del menor mort.

Altres casos semblants

El maig del 2009, un nen de 17 mesos, Jordi Cuña Martínez, va morir en ser atropellat accidentalment pel seu pare quan treia el cotxe del garatge de casa seva, al carrer Ponent de la urbanització Soler i Patel, de Sant Gregori. En adonar-se de l'atropellament, els pares del nen, encara amb vida, van traslladar-lo a l'hospital, on va morir.

El novembre del 2006, a Santa Cristina d'Aro, un home que treia el cotxe del garatge va atropellar mortalment la seva mare.

El juliol del 2010, un jove de 16 anys va morir i el seu pare va resultar ferit en un accident de trànsit que va tenir lloc a la C-65 a Llagostera, quan el camió de gran tonatge que conduïa el pare va caure per daltabaix d'un pont.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.