Successos

robatoris a dojo

Veïns de Bellcaire frustren de matinada un robatori a l'estanc que hi ha al poble

Dos lladres van rebentar la persiana i la porta de vidre però no se'n van endur res

Els veïns, en sentir la trencadissa, van escridassar-los i els van fer fugir

Ensurt per als veïns i maldecaps per al propietari de l'estanc de Bellcaire d'Empordà. Cap a les dues de la matinada un grup de veïns de l'entorn del número 41 del carrer del Molí van haver de sortir als balcons i les finestres després de sentir forts cops i trencadissa de vidres. En fer un cop d'ull al carrer van veure com dues persones estaven rebentant amb una pica l'aparador de l'estanc que està situat als baixos d'un bloc de pisos. Els lladres s'estaven carregant la persiana metàl·lica i la porta de vidre del negoci.

Espontàniament els veïns van començar a escridassar els assaltants, i fins i tot un d'ells va baixar al carrer. Els mateixos veïns van ser els que immediatament van trucar als Mossos d'Esquadra.

Van fugir en cotxe

Tot i l'escàndol i l'alarma que es va disparar, els lladres finalment van poder entrar dins de l'establiment, però en veure's descoberts pels veïns van emprendre la fugida pel carrer del costat de l'immoble. Allí, un tercer implicat els esperava amb un vehicle per marxar a tot gas del lloc dels fets.

Parlant amb els veïns, van reconèixer que els dos lladres portaven la cara coberta amb un passamuntanyes. I així es va poder veure en les imatges de la càmera de seguretat de l'establiment.

En arribar a l'estanc, el responsable del local va fer una avaluació dels desperfectes i un recompte dels objectes que els lladres se n'havien endut.

En aquest sentit, l'amo va poder comprovar que gràcies a l'actuació dels veïns els lladres només es van endur de botí uns pocs paquets de tabac. Per contra del que va passar fa sis mesos, quan un grup de lladres els va desvalisar l'establiment i es van endur tot el tabac.

Aquell cop ningú va sorprendre els lladres encastant un vehicle i serraven la persiana i accedien dins l'establiment. Tot i així, aquell grup de lladres especialitzat ja va ser desarticulat fa pocs mesos pels Mossos d'Esquadra.

LA DATA

18.12.10
L'estanc
va tornar a ser objectiu dels lladres, que van encastar un vehicle contra la persiana del local.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.