Successos

successos

Detenen cinc homes per tràfic d'haixix

La Guàrdia Civil va comissar 1.580 quilos d'haixix i dues embarcacions

La Guàrdia Civil ha desarticulat una xarxa de proveïment i subministrament d'haixix que operava al sud de la costa de Tarragona, amb la detenció de cinc homes (tres holandesos, veïns de l'Ametlla de Mar, i dos belgues) i el comís de 1.580 quilos d'haixix. La Guàrdia Civil va centrar la investigació en aquest grup de cinc homes que tenia la base operativa en una zona entre Calafat i l'Ampolla. La nacionalitat dels detinguts va fer sospitar els agents, ja que els Països Baixos constitueixen un punt logístic clau en la distribució d'haixix, tant cap al Regne Unit com cap al nord d'Europa. Els agents també van decomissar dues embarcacions, dos turismes tot terreny, quatre mòbils, localitzadors GPS i més de 9.300 euros en efectiu. El valor total podria arribar a més de 350.000 euros.

Dels cinc detinguts, d'entre 24 i 34 anys, tres van ingressar a la presó i els altres dos van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat número 2 de Tortosa. La investigació continua oberta.

La policia ha detectat una nova varietat en el modus operandi dels traficants, que consisteix a utilitzar embarcacions d'oci de grans prestacions per al trasllat de les substàncies estupefaents. La policia va comprovar que actuaven coordinadament utilitzant dues embarcacions alhora en diversos ports del litoral mediterrani, passant diverses hores en alta mar per evitar ser localitzats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.