Successos

successos

Busquen un jove de Mieres desaparegut al gener a Osca

Al març es va localitzar la tenda de campanya i el sac de dormir prop d'un llac glaçat situat a 1.800 metres d'alçada

Un altre cas de desaparició a les comarques gironines. Els familiars de Ferran Camps Tricas van fer ahir una crida per alertar que fa sis mesos que no saben res del jove. El noi de Mieres, de 23 anys, d'1,80 metres d'alçada, de complexió prima i amb cabells rossos, va ser vist per últim cop el 2 de gener d'aquest any a Escalona, a Osca. Posteriorment, al cap de dos mesos, un veí de la zona va localitzar la seva tenda de campanya, aliments, uns pantalons de muntanya i un sac de dormir, a Ibón de Plan, en un llac glaçat situat a 1.800 metres d'alçada. Però en canvi, a la tenda no havia ni la seva motxilla ni la càmera de fotografiar. Llavors, un grup de rescat de la Guàrdia Civil de muntanya del municipi de Boltaña va rastrejar la zona a peu, amb gossos i un helicòpter, però no es va localitzar res. Posteriorment, els dies 28 i 29 de maig, un centenar de persones, entre amics, coneguts, voluntaris, guardes forestals i agents de la Guàrdia Civil, van tornar a fer una recerca exhaustiva, però tampoc no es va trobar cap pista.

A banda de la zona on es va trobar la tenda de campanya, la família i amics també van buscar en altres indrets de l'Estat, ja que tenien coneixement que el jove estava interessat a viure en alguna comunitat de gent que viuen prop de la natura i en convivència amb valors ecològics. També s'ha investigat a Dinamarca, als llocs on el jove havia viscut i treballat durant el 2010. Zones de l'Estat francès, Navarra, Granada i Màlaga són uns altres dels punts on s'ha estat buscant alguna pista. També se sap que el desembre del 2010 el jove havia conviscut amb col·lectius d'ecologistes a Andalusia, on algunes persones van confirmar que l'havien vist i hi havien parlat. Però des del 2 de gener del 2011 se'n perd la pista per les muntanyes del Pirineu aragonès.

Sense rastre a Llers

D'altra banda, el rastreig que es va fer ahir al municipi de Llers per buscar Sergi Suárez, el jove cec desaparegut a Pont de Molins, tampoc va donar resultats. La recerca es va centrar sobretot a la zona de les Erugues i als marges de la Muga. Sergi Suárez va ser vist per darrera vegada la tarda del dia 23 de juny davant de casa seva, al carrer de la Muga. Després de tres dies de rastrejos intensos, els equips d'emergència van deixar la recerca i ara els Mossos investiguen l'entorn del noi per trobar pistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.