Successos

trànsit

Un mort i un ferit lleu en dos accidents a Fogars de la Selva

En el segon sinistre un tràiler va col·lidir per encalç amb un altre que tot apunta que estava aturat fent cua a l'AP-7 arran d'un accident ocorregut abans

En el primer accident un camió va bolcar i es va incendiar

Un camioner de 57 anys i de nom Antonio Miguel, veí de Cerdanyola del Vallès i de nacionalitat espanyola, va morir ahir en un accident de trànsit que va tenir lloc a l'AP-7, al terme municipal de Fogars de la Selva, punt quilomètric 95, poc després de la una del migdia. Tot apunta que aquest camioner va col·lidir amb un altre tràiler que estava aturat a l'autopista fent cua a causa d'un altre accident que s'havia produït unes hores abans, poc després de les deu del matí. En aquest primer accident va sortir de la via un camió que després va bolcar i es va incendiar, al punt quilomètric 94 de l'autopista, també al terme de Fogars de la Selva. El conductor d'aquest vehicle va resultar ferit lleument, i va ser traslladat a l'hospital de Santa Caterina de Salt. Arran del segon sinistre, el mortal, Protecció Civil va activar el pla d'emergència Transcat perquè el camió cisterna transportava gas butà. A causa del xoc, la cabina del vehicle va quedar molt destrossada.

Cues importants

Tant el primer accident com el segon van obligar a tallar l'autopista en sentit nord i a desviar el trànsit cap a altres carreteres, cosa que va originar importants retencions. A les sis de la tarda d'ahir encara hi havia algun carril tallat, de manera que el trànsit va quedar afectat tot el dia.

Diverses dotacions dels Bombers, els Mossos d'Esquadra i el SEM van participar en els sinistres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.