Successos

trànsit

Operació sortida amb cues a l'AP-7 i a la costa

Es van registrar 9 km de congestió a Platja d'Aro i 5 km a Maçanet de la Selva

L'operació sortida d'aquesta segona Pasqua 2011 va concentrar els problemes viaris ahir al matí sobretot a l'AP-7 nord i sud i a les vies d'accés a les zones costaneres. Les principals afectacions es van produir en els nou quilòmetres de congestió al peatge de la Roca del Vallès, els cinc quilòmetres de Maçanet de la Selva i els cinc quilòmetres més de congestió al peatge de Martorell i a Tarragona.

Retencions a Figueres

També es van produir nou quilòmetres de congestió de trànsit a la C-31 a Castell-Platja d'Aro, vuit quilòmetres de complicacions a la ronda de Dalt de Barcelona, en sentit Trinitat, quatre quilòmetres de lentitud a la N-340 al Vendrell i dos quilòmetres de retencions a la C-260 a Figueres.

D'altra banda, les complicacions de trànsit que es van registrar divendres a primera hora de la tarda van correspondre majoritàriament a la mobilitat obligada i com a conseqüència de la intensa pluja registrada en els principals accessos de Barcelona. Tot i això,a partir de les sis de la tarda hi va haver alguns trams d'intensitat a la C-31 a Castell-Platja d'Aro i a la N-340 al Vendrell.

Durant l'operació sortida de la segona Pasqua, des d'aquest divendres a les tres del migdia i fins aquest dissabte a les tres del migdia, no s'han registrat víctimes mortals en el conjunt de la xarxa viària catalana. Tot i això, el Servei Català de Trànsit demana als conductors que extremin la precaució al volant durant aquest cap de setmana llarg i que adeqüin la conducció a les condicions meteorològiques. Convé destacar que precisament depenent de la meteorologia, l'operació tornada es concentrarà al llarg del dilluns a la tarda o bé, si hi ha inestabilitat en el temps, es podria distribuir entre avui i demà.

En el que portem d'any, vint-i-sis persones han mort en els vint accident de trànsit mortals que s'han produït a les comarques gironines. El darrer accident mortal va tenir lloc divendres a les onze del matí, quan un veí de Salt va morir en xocar amb un altre vehicle a Massanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.