Successos

trànsit

Un veí de Salt mor en un accident a Massanes

Una furgoneta i un turisme van col·lidir frontalment ahir a la carretera d'Hostalric, la GI-555

Dues persones més van resultar ferides lleument

Un home resident a Salt, de 42 anys i de nom Kande, d'origen gambià, va morir ahir al matí com a conseqüència d'un accident de trànsit que va tenir quant circulava per la carretera GI-555, al terme municipal de Massanes. La carretera va estar tallada al trànsit en els dos sentits de circulació des de dos quarts d'onze del matí fins a la una del migdia.

Els fets es van produir pels volts de dos quarts d'onze del matí, al punt quilomètric 10 de la GI-555, quan van col·lidir frontalment una furgoneta i un turisme. A causa del xoc va resultar mort el conductor del turisme, mentre que el conductor de la furgoneta i una altra persona que l'acompanyava van resultar ferits lleument i van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Es van desplaçar fins al lloc dels fets dues dotacions dels Mossos d'Esquadra, dues dels bombers i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Tres morts en nou mesos

A la carretera GI-555, al terme de Massanes, i entre els punts quilomètrics 10 i 10,2, hi ha hagut tres morts d'accident els últims nou mesos, incloent-hi el d'ahir. El febrer passat una veïna de Riells i Viabrea va morir en sortir de la via el vehicle que conduïa, al punt quilomètric 10,3. El setembre de l'any passat, un home va morir en bolcar el cotxe que conduïa, en concret al punt quilomètric 10 de la via.

LA XIFRA

2
vehicles, una furgoneta i un turisme van estar implicats en l'accident, amb un mort i dos ferits.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.