Successos

successos

bot

Pena de 34 anys per a l'autor del doble crim a Bot

Condemnat a 9 anys i mig un altre home que va participar en el segon assassinat

L'Audiència de Tarragona, en consonància amb el veredicte de culpabilitat que un jurat popular va emetre el 17 de maig contra Andrej Martjanov, ha imposat a l'acusat 34 anys i mig de presó per l'assassinat de dos homes a Bot entre el desembre del 2001 i el gener del 2002. Segons es recull en la sentència, el primer crim va tenir lloc al domicili on residia el processat, situat al número 8 del carrer Horta d'aquest petit municipi de la Terra Alta. El detingut, de comú acord amb altres persones que no han estat identificades, va colpejar “amb gran intensitat i de forma cruel” la víctima, a qui van acabar provocant la mort per asfíxia. Després, es van desfer del cadàver abandonant-lo en un barranc ubicat a l'altura del quilòmetre 6,6 de la TV-3031, on el cos va ser descobert uns mesos més tard. I, per esborrar pistes, van cremar el cotxe de la víctima entre unes canyes que hi havia al costat del riu Ebre, a una zona que estava a 1 km de Tortosa.

Posteriorment, el 13 de gener del 2002 Martjanov va participar en l'assassinat d'un altre ciutadà a l'antiga estació de Bot i, seguint el mateix modus operandi del primer cas, van llençar el cos per un terraplè. En aquest episodi, entre els còmplices del principal autor dels fets hi havia Egidijus Grizas, que també va ser detingut i que està condemnat en la mateixa sentència a nou anys i mig de presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.