Successos

Un professional de Pego tercer millor sanitari estatal

Pedro Barranco també ha rebut el reconeixement com a primer sanitari valencià.

Aquest voluntari és notícia aquestos dies perquè s'ha classificat com a tercer millor sanitari estatal en la VII Trobada Nacional de Rescat en Accidents de Trànsit celebrada a Cullera. El guardó, li atorga plaça per al mundial que se celebrarà a Nova Zelanda el proper 10 de juliol.

Pedro Barranco és el sanitari del Consorci de Bombers de Gandia, una activitat que realitza en les seues hores d'oci, junt a sis bombers més. El que fa l'equip és “accedir ràpidament a l'accident de trànsit, avaluar les víctimes i depenent de quantes víctimes hi ha a l'interior hem de fer un triatge, estabilitzar-les i treure-les el més ràpidament possible”.

L'equip del Parc de Bombers de Gandia porta un any treballant en “la simulació de rescats de víctimes a l'interior dels accidents de trànsit”, el que implica, detallava Barranco, “fer un accés el més ràpidament possible i crear espais buits per a poder extraure, estabilitzant les víctimes en l'interior i minimitzar-los lesions que puga tindre”. En este any l'equip de Gandia va quedar segon en el Campionat de Badajoz, quedava primer en el Campionat intern de la Comunitat Valenciana, destacant el paper de Pedro Barranco, determinant, que li feia aconseguir el títol de millor sanitari valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.