Successos

prostitució

Troben una nena en un bordell de Llers i detenen l'amo

Els Mossos van fer un control administratiu al club Somnis i quan van demanar la documentació a les noies van trobar una marroquina de catorze anys

El detingut va quedar lliure després de declarar al jutjat

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres el propietari del club Somnis d'Hostalets de Llers, Ricardo Gonzàlez Barrero, de 51 anys i veí de Figueres, després que en el decurs d'un control regular de la policia administrativa trobessin al local, exercint la prostitució, una noia marroquina que, segons el seu passaport, tenia només 14 anys.

Els Mossos havien entrat al local, situat arran de la carretera vella, per fer una de les inspeccions rutinàries de documentació, mesures de seguretat...

En el decurs de la inspecció, els agents van identificar catorze persones que en aquell moment eren al local: entre elles, dotze noies que s'hi prostituïen.

Una de les noies, de nacionalitat marroquina, els va mostrar un passaport que demostrava que tenia 14 anys. La noia va assegurar als policies que en realitat ella tenia 16 anys però que als papers constava que en tenia només 14 perquè les autoritats del seu país s'havien equivocat a l'hora d'expedir el passaport. Encara que la seva versió fos certa –la noia semblava més gran de 14 anys–, el fet de tenir-ne 16 no arreglava les coses, ja que continuava sent una menor.

En vista de la situació, els Mossos van traslladar la noia fins a un centre d'acollida, van detenir el propietari del bordell –Ricardo Gonzàlez Barrero–, i li van imputar un delicte de prostitució de menors. Gonzàlez Barrero, que ahir al matí va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres, després de declarar davant del jutge, va quedar en llibertat provisional.

A més de detenir el responsable del local, els Mossos, en finalitzar la inspecció, van aixecar dues actes administratives: una, per la falta de la llicència d'activitat corresponent, ja que el local funciona amb llicència de bar i és notori que es tracta d'un local de prostitució. I una altra, perquè els agents van detectar que no es complia la normativa pel que fa a la instal·lació de rètols indicadors.

LA XIFRA

14
anys tenia una de les prostitutes que exercia al Somnis segons la seva documentació marroquina.

Del Bugs Bunny al Somnis

El propietari de l'actual Somnis ja havia regentat a Llers mateix el club Bugs Bunny, que va acabar tancant arran dels problemes que tenia també per manca de llicència. Posteriorment, va obrir el Somnis arran de la carretera però el local sempre ha tingut litigis amb l'Ajuntament precisament pel fet que només té llicència concedida com a bar però en realitat es tracta d'un local de prostitució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.