Una noia queda entrapada al castell de Santa Pau i l'han de rescatar els bombers

Els bombers i els serveis sanitaris es van haver de mobilitzar ahir al migdia per anar a rescatar una noia de 23 anys que va quedar entrapada a l'empostissat de l'escenari de l'antic teatre del castell de Santa Pau i va quedar ferida. Una altra noia que l'acompanyava va avisar els serveis d'emergència, en veure que la seva companya tenia ferides.

Inicialment es va pensar que els joves havien entrat clandestinament al recinte del castell, que és particular i no està obert al públic, però tot indica que les visitants no eren intruses sinó que tenien autorització per entrar a les instal·lacions, ja que estaven realitzant un treball.

No obstant això, sembla que se les havia advertit expressament que evitessin de pujar a l'escenari del teatre, perquè ja fa molts anys que no s'utilitza, pel perill que això suposava, ja que l'empostissat està molt degradat. Però per motius que es desconeixen hi van pujar, es van passejar fins a la zona del costat de la finestra i una de les noies va quedar entrapada en l'empostissat, després que aquest cedís pel seu pes. Els bombers van enviar dues dotacions al recinte i van aconseguir treure la noia, que entre altres ferides s'havia fet un tall amb un vidre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.