Presó per a 12 dels detinguts en l'operació policial que va provocar l'error de Cabanes

Dotze de les setze persones que els Mossos van detenir dimarts en una operació antidroga a Figueres, Cabanes i Empuriabrava ja han ingressat a la presó. En aquesta operació policial, els agents van entrar en una casa equivocada, a Cabanes, i van emmanillar per error un home. Feia mesos que els Mossos d'Esquadra seguien els moviments d'aquests sospitosos que suposadament distribuïen heroïna per l'Alt Empordà i també per la Catalunya del Nord. Els membres de la divisió d'investigació criminal (DIC) dels Mossos van portar el pes de la investigació i dimarts un equip d'agents que van venir de Barcelona van fer escorcolls en diversos pisos. En total, van detenir setze persones acusades d'un delicte contra la salut pública. Va ser en un d'aquests escorcolls que els Mossos es van confondre de casa, al carrer Sanitat, número 6, de Cabanes. Van entrar al domicili del matrimoni José Luis Cuesta i Vanesa Lemos, quan en realitat havien d'anar a un immoble del costat.

Els policies van irrompre al dormitori de la parella i van tenir emmanillat l'home durant un quart fins que es van adonar de l'equivocació. A l'habitatge, també hi havia els tres fills petits del matrimoni. Els afectats es queixen que els mossos van esbotzar la porta –costa 2.000 euros– i que els van dir que havien d'avançar els diners i que després ja els els tornarien.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.