Successos

trànsit

Atrapen un camioner que va marcar 1,61 mg/l

L'home anava begut, tenia el permís de conduir caducat i la ITV no estava en vigor

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un camioner que circulava amb una taxa d'alcohol deu vegades superior a la permesa. Els fets van passar el 17 d'abril a la carretera C-260, a Castelló d'Empúries, on els efectius de l'àrea regional de Trànsit de Girona (sector Figueres) estaven fent un control d'alcoholèmia.

Els Mossos, cap a dos quarts de cinc de la tarda, van aturar un camió que circulava per aquesta via per fer la prova d'alcoholèmia al conductor. Un cop aturat, els agents van poder comprovar que el permís de conduir que mostrava el camioner estava caducat i que la ITV del vehicle no estava en vigor.

En fer les proves de detecció d'alcohol el conductor va donar una taxa final d'1,61 mg/l en aire expirat, més de deu vegades per sobre del límit establert per a conductors de camions, que és de 0,15mg/l.

El 13 d'abril passat els Mossos d'Esquadra ja van detenir un altre camioner de nacionalitat txeca, de 34 anys, que havia fugit després d'haver tingut un accident a l'N-II, a l'altura de Girona. El camioner va ser enxampat posteriorment pels Mossos a l'altura de Vilademuls. Un cop aturat, el conductor va baixar ràpidament de la cabina i va començar a remenar la part inferior de la tractora, i es va negar a fer la prova d'alcoholèmia. Els agents van detectar una manipulació en el tacògraf del vehicle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.