Successos

TRÀNSIT

Detenen un camioner que va fugir després de tenir un accident

Enxampat a Vilademuls, l'home es va negar a fer la prova d'alcoholèmia

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 13 passat un camioner de nacionalitat txeca, de 34 anys, que havia fugit després d'haver tingut un accident a l'N-II, al pas per Girona. El camioner va ser enxampat posteriorment pels Mossos a l'altura de Vilademuls. En aturar-lo, el camioner va baixar ràpidament de la cabina i va començar a manipular la part inferior de la tractora, i es va negar a fer la prova d'alcoholèmia. Els agents van detectar una manipulació en el tacògraf del vehicle.

Prèviament, el camioner havia tingut un accident a la variant de Girona, on va envestir un turisme i posteriorment va marxar sense aturar-se. Els Mossos, arran de la descripció facilitada, el van interceptar a Vilademuls, i van detectar que l'home havia amagat un objecte.

Segons van comprovar, es tractava d'un dispositiu per variar els registres de l'aparell tacògraf, per tal que aquest registrés un fictici descans quan aquest estava circulant. A més, el conductor, al qual no es coneixen antecedents, es va negar a fer la prova de l'alcoholèmia.

Per tot això, els Mossos el van detenir i el van posar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.