Successos

robatoris a dojo

Vuit detinguts per robatori en un súper i un mas ala Garrotxa

De la botiga d'Olot es van endur 400 euros i de la casa de la Vall de Bianya, material de tota mena

Els Mossos d'Esquadra d'Olot van detenir entre els dies 25 de març i 6 d'abril set persones, de les quals un menor, com a sospitoses de ser les autores dels delictes de robatori amb violència i intimidació en un supermercat, robatori amb força en un domicili, tinença il·lícita d'armes i el delicte de receptació. Divendres passat, mossos de Girona van detenir el darrer integrant del grup. Entre els detinguts hi ha els germans Lluís, Juan Manuel i Xavier Borrego Fuentes, de 22, 19 i 18 anys.

Els Mossos van saber que el 18 de març s'havia produït un robatori amb violència i intimidació al supermercat DIA de la carretera de les Tries d'Olot. Un jove va accedir a l'establiment comercial amb la cara tapada amb un passamuntanyes, va intimidar la caixera amb un ganivet i es va endur uns 400 euros. A fora del supermercat l'esperava un còmplice que feia vigilància. Dies més tard, els Mossos ja van identificar dos autors dels fets, entre ells, un menor d'edat.

Entre els dies 16 i 18 de març, els agents també van saber que s'havia robat a l'interior d'un mas de la Vall de Bianya, del qual es van emportar molt material.

Els agents de la Unitat d'Investigació d'Olot van esbrinar que un dels autors de l'atracament havia anat a vendre les joies sostretes del mas a una botiga de compravenda d'or d'Olot. Amb els indicis investigats del robatori violent i del robatori a la masia es va fer una entrada i un escorcoll en un pis de Sant Joan les Fonts, on vivien cinc dels joves. Dins es van poder localitzar dues escopetes, un revòlver i una caixa de munició del calibre 38, un televisor, consoles, càmeres de fotos, de vídeo, DVD portàtils, material d'escalada, destrals, dos jocs de coberts de plata, una vaixella de porcellana, moltes eines, bijuteria, joies, un ordinador portàtil, una bicicleta, aparells de so, dos arcs i fletxes, entre d'altres objectes. També es va trobar el ganivet utilitzat en l'atracament al supermercat. La unitat d'investigació d'Olot també va recuperar una cítara (instrument musical) antiga i una col·lecció de rellotges molt antics, tot sostret i revenut pels autors dels fets. La majoria dels objectes recuperats provenen del robatori a la masia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.