Detingut un conductor polonès per quadruplicar la taxa d'alcoholèmia i manipular el tacògraf a l'AP-7

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir un camioner de nacionalitat polonesa per provocar un accident a l'autopista AP-7 a l'alçada de Santa Perpètua de Mogoda presumptament per conduir sota els efectes de l'alcohol. L'home a més hauria manipulat el tacògraf del vehicle i no hauria respectat els temps establerts de descans. El detingut, de 39 anys i nacionalitat polonesa, hauria provocat l'accident quan hauria intentat fer marxa enrere en plena autopista per intentar arribar a la sortida corresponent al Centre Integral de Mercaderies, el CIM Vallès, a Santa Perpètua de Mogoda. En aquesta operació, un cotxe que no va ser a temps de frenar va col·lidir contra el camió.

Els Mossos d'Esquadra van practicar el control d'alcoholèmia al conductor del camió, que va donar positiu amb una taxa de 0,63 mil·lilitres per litre d'aire expirat, quan el límit establert per a conductors de la seva condició és de 0,15 ml/l d'aire expirat. A més el camioner hauria manipulat el tacògraf del vehicle i hauria incomplert el temps de descans que s'estableix com obligatori per a transportistes. Per aquests motius, se'l va detenir i se li han imposat multes per cinc infraccions que suposen un total de 18.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.