Successos

successos

Nova recerca sense èxit d'Irene Rigall a Palol de Revardit

Patrulles dels Mossos d'Esquadra i grups d'amics i familiars la busquen ara per Banyoles

La jove no porta ulleres ni caputxa a l'abric beix

Segona jornada de mobilització extraordinària la que es va engegar ahir a la zona de Palol de Revardit. L'alerta donada per diversos testimonis que asseguraven que havien vist Irene Rigall asseguda en un banc del polígon industrial Jardí i a la zona boscosa pròxima va activar tots els serveis d'emergència. Fins a tretze dotacions dels Mossos d'Esquadra –entre els quals hi havia patrulles, els ARRO, agents rurals i una unitat canina– i Bombers de la Generalitat van pentinar des de quarts de deu del matí fins a dos quarts de quatre de la tarda tota la zona. Els Mossos van donar plena credibilitat als testimonis que van alertar la comissaria de Banyoles i a través del 112 que havien vist la periodista d'El Punt al polígon industrial. Aquests testimonis la van descriure com consta en la denúncia: amb anorac beix, uns pantalons grisos i unes sabates esportives clares, tot i que un va assegurar que la noia duia caputxa a l'abric, i Rigall no en porta. Així mateix, cal remarcar que tampoc duria ulleres. La zona que es va pentinar va ser molt àmplia, ja que els efectius es van repartir des dels nuclis de Sant Julià de Ramis, Riudellots de la Creu fins a Palol de Revardit, la urbanització la Coma, el bosc de Can Bola, la carretera C-66 i les entrades i sortides de l'AP-7. Però després de gairebé sis hores la recerca es va donar per finalitzada sense èxit.

Tot i que aquesta batuda va resultar infructuosa, des dels Mossos d'Esquadra s'assegura que s'està treballant de valent i que tots els avisos que es reben, que són molts, es comproven immediatament. En aquest sentit, es demana que totes aquelles persones a qui els sembli haver-la vist truquin al 972 18 16 00 o al 112, però que no se separin del costat de la jove fins que arribin els Mossos.

Telèfon: 972 18 16 00

Una de les hipòtesis amb què estan treballant la família i els amics d'Irene Rigall és que la periodista desapareguda des de dimecres hauria agafat una ruta a peu per Fontajau –on dissabte es va trobar la seva bossa–, Sarrià de Ter, Sant Julià de Ramis, Palol de Revardit i ara estaria per la zona de Banyoles.

En aquest sentit, els Mossos van confirmar que s'han mobilitzat patrulles que ahir van treballar tota la tarda i que tenien previst patrullar la matinada passada el nucli i als entorns de Banyoles. La família i els amics no perden l'esperança i també s'han mobilitzat a través de les xarxes socials per organitzar recerques en diferents punts del mapa català, però sobretot gironí. El moviment organitzatiu és tan important que fins i tot els cotxes de la Volta Ciclista a Catalunya duien cartells de la desaparició d'Irene Rigall.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.