Successos

SUCCESSOS

Noia desapareguda des de dimecres a Girona

La família i els amics d'Irene Rigall, periodista del diari El Punt, demanen que si algú l'ha vist avisi els Mossos, la policia o el 112

Irene Rigall, veïna de Girona i periodista d'El Punt, està en parador desconeguda des de dimecres a la tarda, quan va ser vista per última vegada a la zona del barri de Sant Narcís de Girona.

Els familiars i companys de Rigall han fet una àmplia difusió de la seva fotografia i demanen que qualsevol persona que l'hagi pogut veure truqui als Mossos (972181600) o al 112. Els familiars d'Irene Rigall la van veure per darrera vegada dimecres a dos quarts de cinc de la tarda al barri de Sant Narcís. Estava desorientada com si estigués afectada d'amnèsia. Anava vestida amb un anorac de color beix, uns pantalons de color gris i unes sabates esportives de color clar. La noia fa aproximadament entre 1,65 i 1,70 metres d'alçada i és de complexió prima. Quan va desaparèixer, Irene Rigall anava a peu. El seu cotxe i la bicicleta que a vegades feia servir per moure's per Girona continuen a casa seva. Des del dimecres a la tarda no ha respost a les trucades que li han fet al seu telefon mòbil, que consta com a “no disponible”. Dimecres, Rigall havia començat una setmana de vacances i va desaparèixer quan anava a fer unes gestions personals amb el seu home. Mentre ell buscava un lloc per aparcar, ella va entrar a l'oficina on havien d'anar i quan ell hi va arribar ja havia marxat. No la va veure més.

La família ha presentat la denúncia per desaparició als Mossos, que estan fent gestions per intentar localitzar-la i han demanat els enregistraments de les càmeres de seguretat de l'estació de Girona per comprovar si dimecres a la tarda hi va estar i si va agafar cap tren o cap autobús. Un taxista que opera a l'estació va dir a la família que li sembla que va coincidir amb Rigall al bar de l'estació de Girona el mateix dimecres a la tarda. Una altra testimoni, taquillera de l'estació d'autobusos de Blanes, va assegurar ahir als familiars de Rigall que estava segura d'haver-la vist a l'estació. Dubta, però, de si va ser dimecres o dijous a la tarda quan hauria agafat un autobús urbà o un dels que van a Lloret.

LA DATA

16.03.11
La noia
va desaparèixer al barri de Sant Narcís de Girona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.