Successos

successos

Vilaverd

Un home mor i un altre resulta ferit en un foc en un mas aïllat, a Vilaverd

Quan els bombers van arribar al domicili, es van trobar que un veí ja havia tret el cadàver de la víctima

La xemeneia es va incendiar de forma accidental

Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar ahir al matí en les tasques d'extinció d'un fatídic incendi que es va originar en un masia de dues plantes, i de construcció rural, situada a la partida de Barroig, als afores de Vilaverd. Quan els efectius van arribar al domicili, es van trobar que un veí ja havia tret de l'interior de la casa el cos sense vida d'un home, d'uns 30 anys. Com a conseqüència d'aquest fet, també es van adreçar fins a la zona els agents de la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra de Valls, que són els que s'han encarregat d'indagar les causes de l'ignició. Tot i que des de la policia de la Generalitat no es va confirmar de moment ahir què va propiciar les flames, fonts pròximes al cas van informar que les primeres hipòtesis assenyalen que el foc va ser “accidental”, ja que la xemeneia s'hauria incendiat i el propietari hauria mort “per inhalació de fum”.

Intoxicat pel fum

El ciutadà que va irrompre dins de l'immoble per intentar salvar al seu amic també va patir una intoxicació lleu i el van evacuar a l'hospital Sant Joan de Reus. A banda, respecte als treballs d'extinció, els bombers van detallar que van rebre l'avís a dos quarts d'onze del matí i que, tres quarts d'hora més tard, el van aconseguir apagar. Pel que fa als danys materials, les flames van calcinar diversos objectes, un fals sostre de fusta i una biga.

LA XIFRA

4
dotacions de bombers
van treballar en l'extinció del foc. Els Mossos de Valls s'han fet càrrec de la investigació.

LA FRASE

La família de la víctima són provinents d'Esparreguera, però fa anys que viuen a Vilaverd
Ramon Abelló
alcalde de vilaverd

“Em va estranyar veure el seu cotxe”

La víctima vivia amb els seus pares. La setmana passada, però, els progenitors van marxar a casa d'una àvia, que estava delicada de salut. Un veí que va sopar el dia abans amb l'afectat va explicar que l'home li havia dit que la seva àvia havia mort i que ahir havia d'anar a l'enterrament. És per això que a aquest testimoni li va estranyar molt veure el cotxe del jove aparcat a fora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.