Successos

successos

Un pagès mor atrapat per una màquina

Ja són tres els accidents laborals mortals en menys d'una setmana

Un pagès de 28 anys va morir ahir a la tarda després de quedar atrapat per una màquina embaladora en una finca de Cornellà del Terri, al Pla de l'Estany. L'accident laboral es va produir pel voltant de les tres de la tarda a la masia de Can Maret dels Ocells, entre els veïnats de Pujals dels Pagesos i Sords. El noi conduïa un tractor que portava enganxada una màquina embaladora, emprada en la recollida de palla per formar-ne bales. Per causes encara desconegudes, el jove va quedar atrapat per l'embaladora i va morir a l'acte. Tres dotacions dels Mossos d'Esquadra i quatre dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins al lloc del sinistre.

Amb aquest ja són tres els accidents laborals mortals que s'han produït en menys d'una setmana a la demarcació de Girona. Dimarts passat, un home de 80 anys va morir al vespre aixafat per un tractor a la seva masia de Sant Feliu de Pallerols, a la Garrotxa. Els Mossos, quan van arribar a la casa, van comprovar que la víctima havia tingut un accident. Per causes que s'estan investigant, el tractor que conduïa va bolcar i l'home va quedar atrapat. Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot i del Departament de Treball.

El 25 de febrer passat, un veí de Girona de 49 anys, va morir en un altre accident laboral que va tenir lloc a l'empresa Protein, al carrer Pirineus del polígon industrial de Celrà, al Gironès. La víctima havia quedat atrapat a la plataforma elevadora d'una grua. L'home va morir al lloc dels fets.

Un altre treballador d'una empresa metal·lúrgica de Ripoll va morir el 8 de febrer passat, quan va ser aixafat per la premsa de la fàbrica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.