Successos

judicial

Demanen 12 anys per al policia acusat d'amenaçar meuques

La fiscal augmenta la pena per a l'acusat de 18 mesos a tres anys per cada una de les quatre denúncies

L'inspector es declara innocent i diu que tot és una trama contra ell per perjudicar-lo

L'inspector de la Policía Nacional Fermín Martí Rodríguez es va asseure ahir de nou al banc del acusats del jutjat número 1 de Figueres per continuar el judici que es va celebrar la setmana passada per un cas d'amenaces a prostitutes del club Dallas, d'Agullana, per obtenir sexe gratis. Ahir tocava concloure'l amb els informes de les parts, que han variat molt considerablement respecte al procés inicial. Segons fonts judicials consultades per aquest diari, la fiscal, que en un principi demanava una pena de 18 mesos de presó per un delicte de coaccions, ara augmenta aquesta sol·licitud a 12 anys de presó. El que fa és demanar una pena de 3 anys de presó per al processat per cada una de les quatre prostitutes que van denunciar els fets. Per tant, Martí passa d'enfrontar-se a una pena d'un any i mig de presó, a 12 anys. Per la seva banda, l'acusació particular demana que l'inspector de la Policía Nacional sigui condemnat a una pena de dos anys de presó per un delicte de coaccions, o bé a tres anys de presó per tres delictes d'amenaces. Pel que fa a la defensa, demana l'absolució, o bé que se'l condemni per un delicte de coaccions continuades amb l'atenuant de dilacions indegudes.

“Abusava de la placa”

Durant el judici de dimarts de la setmana passada, les prostitutes que van declarar en el judici van coincidir a dir que Martí Rodríguez “abusava i s'aprofitava de la placa” policial per tenir sexe gratis amb elles. Aquestes noies també van coincidir a assenyalar que el policia les amenaçava que si no tenien sexe amb ell, “tindrien problemes” perquè s'encarregaria que no entressin mai més al país quan els caduqués el visat. Al final del judici, Fermín Martí Rodríguez es va declarar innocent i afirma que tot plegat forma part d'una trama contra ell per perjudicar-lo com a represàlia per les operacions policials que es van fer al Dallas d'Agullana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.