Successos

Tres morts en accidents de trànsit a Catalunya

Dues persones moren en un accident a Santa Maria de Palautordera

Una dona de 79 anys i veïna de Riells i Viabrea mor a Massanes

Dues persones han mort aquest diumenge cap a les onze del matí, en un accident de trànsit a la C-35 a l'altura de Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental). En l'accident han mort dos ocupants d'un dels turismes, després d'una col·lisió lateral en la que s'han vist implicat dos vehicles. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat 4 dispositius dels Mossos d'Esquadra, 3 dotacions dels Bombers i serveis sanitaris.

D'altra banda, una dona va morir ahir al vespre en sortir de la via amb un cotxe a Massanes (Selva), segons han informat els Mossos d'Esquadra. L'accident es va produir cap a les nou del vespre al quilòmetre 10,2 de la carretera GI-555 on un cotxe amb matrícula espanyola va sortir de la via i, com a conseqüència, un dels quatre ocupants del vehicle, una dona. de 79 anys i veïna de Riells i Viabrea, va morir en el sinistre. Els altres tres ocupants van sortir il·lesos. Fins al lloc de l'accident s'hi van desplaçar diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d'Esquadra, a més dels serveis sanitaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.