Successos

judicial

Les prostitutes diuen que el policia “abusava de la placa” per tenir sexe gratis

L'agent de la Policía Nacional va ser jutjat ahir a Figueres acusat d'amenaçar prostitutes del club Dallas d'Agullana

La fiscal demana un any i mig de presó

L'agent de la Policía Nacional Fermín Martí Rodríguez es va asseure ahir al banc del acusats del jutjat número 1 de Figueres per un cas d'amenaces contra prostitutes del club Dallas, d'Agullana, per obtenir sexe gratis. L'agent va declarar davant la jutgessa que des de l'any 2000 havia freqüentat el local una desena de vegades, però que totes van ser com a professional i no com a client. Que mai havia fet cap consumició al club Dallas, que mai havia practicat sexe amb prostitutes del local i que, ni de bon tros, les havia amenaçat. L'agent de la Policía Nacional, que havia estat sotscap de la comissaria de la Jonquera, creu que tot plegat és fruït de la macrooperació policial que va tenir lloc el 30 d'agost del 2004, en què van ser detingudes una quarantena de prostitutes del club Dallas.

Ho van fer per represàlia

Des de llavors, segons l'acusat, és objectiu dels responsables del local i per això van buscar aquestes prostitutes perquè el denunciessin com a represàlia per les operacions policials. Fins i tot, l'acusat diu que companys li havien comentat que l'amo del local “anava per ell”.

Durant el judici, que va durar tot el matí, també es van poder escoltar els testimonis d'algunes de les prostitutes del local que van denunciar les amenaces. Totes van coincidir a dir que Martí Rodríguez “abusava i s'aprofitava de la placa” policial per tenir sexe gratis amb elles. Aquestes noies també van coincidir a assenyalar que l'agent els amenaçava que si no tenien sexe amb ell, “tindrien problemes” perquè s'encarregaria que no entressin mai més a l'Estat espanyol quan els caduqués el visat. Algunes de les dones asseguren que l'agent freqüentava molt sovint el club i que ho feia tan vestit de paisà com amb l'uniforme de policia. Que fins i tot, un dia, després d'una operació policial al local, van estar prenent copes amb altres policies. Les prostitutes també van comentar que no van denunciar abans els fets perquè tenien por de l'acusat perquè és policia i podia prendre represàlies contra elles. Així mateix, segons comenten les dones, Martí Rodríguez els va “recomanar” que marxessin del club i anessin al Madam's perquè el Dallas el farien tancar.

Algunes no les detenien

Durant el judici, també van declarar Reyes Romera Alcázar –l'amo del local–, la seva dona i la que va ser durant temps la responsable del local. Tots van coincidir a dir que l'agent freqüentava sovint el local, que intimidava les noies i que tenien coneixement que hi havia prostitutes que havien tingut sexe amb l'agent i que posteriorment no eren detingudes quan hi havia alguna operació policial. Així mateix, l'amo i la dona asseguren que mai han actuat per venjança ni han forçat les noies a denunciar Martí Rodríguez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.