Successos

trànsit

Un xoc provoca llargues cues a la C-65 a Llambilles

Un ferit greu i dos de lleus a causa de l'accident entre un camió i un turisme

Una persona va resultar ferida de caràcter greu i dues més, lleument en un accident de trànsit que va tenir lloc ahir al punt quilomètric 22 de la C-65, al terme municipal de Llambilles. En el sinistre, que va tenir lloc cap a les 8.30 hores, hi van estar implicats un turisme que circulava en sentit Girona i que sembla que va envair el carril esquerre, i un camió que anava en sentit sud, i que va quedar estimbat a la cuneta. Els vehicles implicats en el sinistre van ocupar la via, que es va haver de tallar al trànsit prop d'una hora, i durant unes dues hores més el pas va ser alternatiu. Això va comportar cues quilomètriques, en una hora en què el trànsit de persones que es desplacen al seu lloc de treball és important. Molts conductors es van desviar cap a Riudellots de la Selva per agafar l'N-II.

Poc després de produir-se l'accident, les cues ja arribaven a la variant de Cassà de la Selva, i es va trigar una hora per arribar al lloc de l'accident –davant de Friselva–, on després es va començar a circular perquè acabaven de retirar el turisme sinistrat. Pel costat de la variant de Quart, les cues també eren quilomètriques. A partir d'aquí el trànsit es va normalitzar momentàniament, fins cap a les deu, quan el pas va tornar a ser alternatiu per permetre la retirada del camió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.