Un home de 38 anys mor atropellat a la carretera de la Bisbal a Cruïlles

Vivia a Sant Sadurní de l'Heura i l'accident va passar de nit en una zona poc il·luminada

L'atropellament mortal va passar a la GI-664, la carretera que comunica Cassà de la Selva amb la Bisbal, concretament en el tram entre Cruïlles i la Bisbal. El punt quilomètric exacte és el 22 i es tracta d'una zona amb poca visibilitat i allunyada dels nuclis habitats. Un turisme va envestir la víctima, que tenia 38 anys i vivia a Sant Sadurní de l'Heura, que és a uns cinc quilòmetres del lloc de l'atropellament. En l'accident, hi van intervenir els serveis sanitaris i cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra. D'altra banda, diumenge va haver-hi un altre accident molt greu que va acabar amb una víctima mortal. A Torregrossa (Pla d'Urgell), un cotxe va sortir de la via, a la carretera N-240, i una dona de 25 anys va resultar ferida molt greument. Hores més tard, va morir a l'hospital Arnau Vilanova de Lleida. En el mateix sinistre, un menor d'edat també es va fer lesions greus.

Un jove de 16 anys, Carlos Cortés García, va morir el 7 de maig també a l'hospital, en aquest cas al Trueta de Girona, després d'haver tingut un accident de moto a Lloret de Mar.

D'altra banda, una patrulla mixta de la policia local de l'Escala i dels Mossos d'Esquadra va detenir dissabte un conductor de 49 anys que anava begut. L'home va xocar contra un vehicle que estava estacionat a la ronda dels Oficis, a la zona industrial. Ningú no es va fer mal, però la policia va anar fins al lloc dels fets. Els agents van fer la prova d'alcoholèmia al conductor, que va donar un resultat d'1,40 mg/l, quan el màxim permès és de 0,25 mg/l.

Autopista tallada per un camió

L'accident d'un camió va obligar ahir a tallar l'autopista, a Figueres, durant unes quantes hores. A quarts de quatre de la matinada, un camió va bolcar a l'AP-7, en sentit nord, i va perdre tota la càrrega –transportava fruita–. A més, va fer malbé una de les tanques de la mitjana. La carretera va estar tallada, en sentit nord, fins a quarts de deu del matí i els Mossos desviaven els cotxes a la sortida de Figueres sud. Quan es va haver retirat tota la càrrega, es va poder obrir un carril i es va començar a reparar la tanca. A quarts de set de la tarda, la situació es va normalitzar. El camioner va resultar ferit lleument.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.