Successos

ripoll / Quart

Enxampen un conductor drogat, begut i sense carnet

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat Isaac Boyer Hernández, de 27 anys i veí de Sant Joan les Fonts, després de protagonitzar una fugida. Els fets van tenir lloc pels volts de les cinc de la tarda a la carretera C-17, al punt quilomètric 93,5. Els Mossos d'Esquadra estaven fent un control de trànsit rutinari fins que van donar l'alto a un conductor que va emprendre una fugida perillosa. Mentre els agents el perseguien i li feien senyals lluminoses, el conductor va fer avançaments bruscos. El conductor va conduir en excés de velocitat per la carretera de Barcelona, la carretera de Ripoll, va passar per davant d'una escola i va entrar per un carrer del municipi conduint en contra direcció. En aquest carrer, finalment, es va aturar després de topar frontalment contra un altre vehicle. El noi va intentar fer marxa enrere, però no se'n va sortir. Va ser llavors quan va baixar del vehicle i va emprendre la fugida a peu pels carrers adjacents. Després de buscar-lo per les proximitats, els agents van poder localitzar el noi, que estava amagat sota una furgoneta. Quan va ser detingut, els Mossos d'Esquadra van practicar al jove les proves oportunes i va donar positiu en cocaïna i en el test d'alcoholèmia. A més, el jove no duia carnet perquè li havien retirat. Boyer consta que té fins a cinc antecedents policials per robatori amb força i intimidació, danys i delictes relacionats amb el trànsit. Divendres, el jove va passar a disposició de jutge, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Per altra banda, ahir, pels volts de tres quarts de nou del vespre, es va produir un fort accident de circulació entre diversos vehicles a Quart, en què van quedar cinc persones ferides de caràcter lleu. A causa del xoc, que es va produir al quilòmetre 27 de la C-65, es va haver de donar pas alternatiu als vehicles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.