Successos

trànsit

Cinc militars ferits en un accident a les Llosses

Una topada ahir entre un vehicle militar i un autobús que anava buit al quilòmetre 88 de la C-17 a les Llosses va provocar dos ferits greus i tres de lleus. Aquest és el balanç, segons els Bombers de la Generalitat, de l'accident, que es va produir a la zona de la Cúbia, un dels trams d'obres del desdoblament, en sentit nord.

L'accident es va produir quan l'autobús, que sortia del túnel de la resclosa de l'Escala, va anar a xocar amb l'últim tot terreny d'un comboi militar, que a la vegada va impactar amb el vehicle militar que tenia davant. A l'últim tot terreny hi viatjaven cinc soldats, dos dels quals van quedar ferits greument i els altres tres lleument.

El militar ferit més greu va ser traslladat en helicòpter a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, mentre que l'altre, amb la clavícula trencada i un fort cop al pit, va ser traslladat en ambulància al Trueta de Girona. Els tres ferits lleus i el conductor de l'altre tot terreny militar implicat en el sinistre van ser traslladats a l'hospital de Campdevànol. El conductor de l'autobús va resultar il·lès.

L'accident va obligar a tallar durant més d'una hora la C-17 en dos sentits. Posteriorment es va haver de donar pas alternatiu, fet que va provocar retencions entre els quilòmetres 87 i 90.

D'altra banda, un motorista va morir ahir al matí després de xocar amb un turisme a la cruïlla del carrer Guipúscoa amb Cantàbria, al districte de Sant Martí de Barcelona. La Guàrdia Urbana de Barcelona investiga ara les circumstàncies de l'accident per determinar-ne les causes i la responsabilitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.