Successos

Els tres morts de Serinyà seran incinerats i enterrats a Banyoles

La família del matrimoni Van Arkel i del seu fill, que van ser trobats morts els dia 24 i 25 de desembre a Serinyà i Esponellà, ha decidit enterrar els cossos a Banyoles. La cerimònia es farà la setmana que ve, molt probablement el dia 15 de gener, i abans d'enterrar-los, els cossos dels tres membres de la família seran incinerats. La mare tenia tres fills i l'home n'era el padrastre.

La mort de tots tres s'hauria produït la vigília de Nadal, després que la parella holandesa, de 70 anys, hagués matat el fill, de 33 anys, al mas Cadavall de Serinyà, on regentaven una casa rural. Posteriorment, el matrimoni va agafar el cotxe, va carregar les motxilles de rocs i es van llençar al riu Fluvià. Abans, però, el matrimoni va provar de llevar-se la vida juntament amb el seu fill, autista, asfixiant-se tots tres amb el monòxid de carboni del tub d'escapament del cotxe, però no se'n van sortir i llavors van optar per posar fi a la vida del noi a la banyera i ells llançar-se al riu. Tot apunta que l'estat de salut del fill hauria empitjorat molt i els pares haurien actuat a la desesperada, i a causa de l'edat avançada de tots dos, haurien mort el fill.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.