Successos

Segon assalt en quinze dies a masies de Fogars de la Selva

Quatre encaputxats amenacen la filla de la mestressa, i li roben 100 euros, joies, perfums i ampolles d'alcohol

Segon assalt violent en quinze dies a Fogars de la Selva. Segons denuncia la víctima de l'assalt, quatre encaputxats van entrar a robar divendres passat a la masia Can Torres. Els fets van tenir lloc a dos quarts de dotze del migdia, quan la filla de la mestressa de la masia, de 44 anys, va ser intimidada pels quatre lladres, que anaven amb passamuntanyes i que li demanaven on eren els diners. “Els diners, on són els diners”, deien en castellà els lladres. En un moment de l'assalt, i sense que la dona fos lligada ni agredida pels assaltants, els va donar una capsa de galetes a l'interior de la qual hi havia uns 100 euros. Després la dona es va poder escapolir corrents per la zona del galliner, mentre els quatres lladres continuaven dins de la masia. La dona va córrer fins a l'ajuntament i va avisar la policia.

Dins la masia, els assaltants van començar a remenar les habitacions, i sense provocar destrosses van obrir calaixos. Van marxar amb un botí de 100 euros, joies, perfums i ampolles de cava i moscatell.

El 30 de novembre passat quatre homes encaputxats i armats també van assaltar dues persones grans al seu mas de Can Sureda, a Fogars de la Selva, als quals van lligar i agredir. Van marxar amb un botí de més de 3.000 euros i van deixar els amos lligats de mans i incomunicats per telèfon. Els quatre atracadors encaputxats van entrar a la masia encastant el tot terreny contra la tanca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.