Successos

Un camió desfrenat aixafa divuit cotxes aparcats al Pertús

Un camió que es va desfrenar va aixafar, dilluns, divuit cotxes estacionats en un aparcament del Pertús situat al costat de l'N-II i reservat per als treballadors dels comerços de la zona. Sortosament, en aquell moment no hi havia cap persona pujant als cotxes o baixant-ne i ningú va resultar lesionat, però els danys materials als cotxes van ser descomunals.

L'accident va passar cap a les quatre de la tarda. El xofer del camió, de l'empresa Cronofrio, va explicar a la policia que havia baixat del camió, que anava carregat perquè tenia problemes mecànics que li impedien maniobrar i va demanar ajut per descarregar amb un transpalet. Quan el xofer havia baixat, el camió es va desfrenar i i va anar agafant velocitat, el fet que anés carregat ho va propiciar, pendent avall i en direcció sud. Un cop al pàrquing, va començar a envestir cotxes fins que es va encastar contra un que li va fer de paret i llavors el camió es va aturar.

El mateix dilluns, al carrer Major de la Jonquera, una prostituta del Club Dallas va resultar ferida a la Jonquera quan va baixar d'un taxi i un altre cotxe que pujava la va envestir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.